Tilstandsrapport

Udarbejdelse af tilstandsrapport

En tilstandsrapport er ikke lovpligtig, men den kan i de fleste hushandler være til stor nytte for både sælger og køber.

En tilstandsrapport er en skriftlig vurdering af husets tilstand  – og udarbejdes for alle typer ejerboliger, herunder enfamiliehuse, tofamiliehuse, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse og landejendomme uden landbrugspligt. For landbrugs- og erhvervsejendomme kan der udarbejdes en Byggeteknisk Rapport.

Hvorfor er det vigtigt med en tilstandsrapport af din bolig?

Tilstandsrapporten er indført som følge af loven om forbrugersikkerhed ved køb og salg af fast ejendom. Den er en sikkerhed for, at du som køber får viden om, hvad du reelt køber.

Som sælger er en tilstandsrapport sammen med en el-rapport nødvendig, hvis du ikke vil risikere at komme til at hæfte for fejl og mangler, i forbindelse med oprettelse af en ejerskifteforsikring.

Få en uvildig besigtigelse og vurdering af din ejendom

Jeg er uafhængig af mægler og forsikringsselskab og vil derfor kunne rådgive dig ud fra en uvildig besigtigelse og vurdering af din ejendom. Jeg arbejder hovedsageligt i områderne omkring Silkeborg, Viby J, Skanderborg, Ikast og Ry men udfører opgaver i hele Midt- og Østjylland.

I forbindelse med en besigtigelse ser jeg gerne at sælger deltager helt eller delvist, men er absolut ingen betingelse. Alternativet kan være en efterfølgende gennemgang af eventuelle skader.

Efter du har modtaget min rapport, kan du altid ringe til mig for at spørge til de kommentarer, der er – hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kontakt mig for udarbejdelse af tilstandsrapport

Ønsker du en pris på udarbejdelse af tilstandsrapport, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål.

Telefon:           21 48 51 86

E-mail :              john@tjekdinbolig.dk

Eller via min kontaktformular, klik her

Kontakt mig gerne via hjemmesiden.