Energimærke

Energimærkning af beskikket energikonsulent

Det er et krav, at en bygning har et energimærke, når den sælges eller udlejes. Som beskikket energikonsulent kan jeg hjælpe dig med at energimærke din bolig hovedsageligt i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Viby J, Ikast og Ry men udfører opgaver i hele Midt- og Østjylland. Jeg har over 20 års erfaring som energikonsulent og kan dermed også tilbyde kyndig rådgivning og vejledning om energiforbedringer.

Få en vurdering af din bygnings energimæssige tilstand

En energimærkning er en vurdering af en bygnings energimæssige tilstand og synliggør bygningers energiforbrug. Det er en form for varedeklaration.

Rapporten du bestiller giver desuden et overblik over de energimæssige forbedringer, det kan betale sig at gennemføre. Boliger, offentlige bygninger og bygninger til handel og service er omfattet af reglerne om energimærkning.

En skala fra A til G viser bygningens placering på energimærkeskalaen. A er den bedste placering, og G den dårligste.

Efter du har modtaget min rapport, kan du altid ringe til mig for at spørge til de kommentarer, der er – hvis der er noget, du er i tvivl om.

Som energikonsulent er jeg uafhængig af mægler og forsikringsselskab og vil derfor kunne rådgive dig ud fra en uvildig vurdering af din ejendom.

Praktisk information

TjekDinBolig, Silkeborg /Midtjysk Tegnestue har desuden tegnet ansvarsforsikring på kr. 2.5 mio. pr. forsikringsår ved Tryg Forsikring, Ballerup – tlf. 7011 2020, www.tryg.dk .

Forsikringen dækker i hele Danmark. Øvrige oplysninger omkring energimærkning af bygninger kan fås ved henvendelse til Energistyrelsen, tlf. 3392 6700, www.ens.dk.

Kontakt energikonsulent for bestilling af energimærkning af din bolig

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker at høre mere om energimærkning, eller hvis du ønsker en pris på udarbejdelse af et energimærke.

Telefon:           21 48 51 86

E-mail :              john@tjekdinbolig.dk

Eller via min kontaktformular, klik her

Kontakt mig gerne via hjemmesiden.