El rapport

Udarbejdelse af elrapport

En el rapport er ikke lovpligtig, men et krav fra forsikringsselskaber i forbindelse med en ejerskifteforsikring.

Med en elrapport er nye ejere af en bolig bedre sikret mod fejl i el installationerne.

En elrapport er en del af dokumentationen på din bolig. Når en sælger skal tilbyde en ejerskifteforsikring, vil forsikringsselskabet se en el rapport og en tilstandsrapport. I praksis skal man derfor have udarbejdet en elrapport for at kunne tilbyde en ejerskifteforsikring.

En elrapport udarbejdes for alle typer ejerboliger, som gældende for tilstandsrapporter, herunder enfamiliehuse, tofamiliehuse, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse og landejendomme uden landsbrugspligt. For landbrugs- og erhvervsejendomme kan udarbejdes en elrapport sammen med en Byggeteknisk Rapport, se under denne.

Hvorfor er det vigtigt med en elrapport af din bolig?

Tilstandsrapporten er indført som følge af loven om forbrugersikkerhed ved køb og salg af fast ejendom. Den er en sikkerhed for, at du som køber får viden om, hvad du reelt køber.

Som sælger er en el-rapport sammen med en tilstandsrapport nødvendig, hvis du ikke vil risikere at komme til at hæfte for fejl og mangler i forbindelse med oprettelse af en ejerskifteforsikring.

Få en uvildig besigtigelse og vurdering af din ejendom

Som uafhængig af mægler og forsikringsselskab vil jeg kunne tilbyde dig en uvildig besigtigelse og vurdering af dine el-installationer i din ejendom. Elrapporten vil typisk blive fremsendt sammen med tilstandsrapporten. Besigtigelse af el-installationer og efterfølgende elrapport udføres hovedsageligt i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg og Ikast, men der udføres opgaver i hele Midt- og Østjylland.

Efter en besigtigelse af el-installationer på din ejendom vil der, hvis ønskes, være en en gennemgang af eventuelle skader og mangler.

Når du har modtaget elrapporten, kan du altid ringe til mig for at spørge til de kommentarer, der er – hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kontakt mig for udarbejdelse af elrapport

Ønsker du en pris på udarbejdelse af en elrapport, typisk sammen med en tilstandsrapport, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål.

Telefon:           21 48 51 86

E-mail :            john@tjekdinbolig.dk

Eller via min kontaktformular, klik her

Kontakt mig gerne via hjemmesiden.